Luk


  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Bidet er vigtigt for den daglige velvære

  Mange opdager det først, når de har fået en bedre bidfunktion eller ikke længere skærer tænder, men dit bid er vigtigt for din daglige velvære.

  En dårlig bidfunktion kan eksempelvis fremkalde hovedpine, muskelspændinger og andre gener, som forstyrrer i hverdagen. Det er de færreste der ved, at årsagen til hovedpinen ligger i deres bid, og derfor kan man opleve en stor lettelse, når biddet er rettet.

  FÅ PLANLAGT EN TID HURTIGST MULIGT, VED BLOT AT KLIKKE HER

  Specialfremstillede bideskinner

  Til behandlingen af bidfunktionsproblemer benytter vi specialfremstillede bideskinner. Alt efter hvordan din mund og bid fungerer, fremstiller vi både bløde og hårde skinner.

  Vi instruerer dig desuden også i effektive muskeløvelser, og samarbejder med med specialuddannede fysioterapeuter indenfor området.

  Skærer du tænder?

  At skære tænder, eller bruxisme som det også kaldes, er en ubevidst handling som ofte forekommer om natten. Mens du sover, kan du nemlig presse meget hårdt, uden dine normale reflekser siger stop.

  Man vågner altså ikke ved at skære tænder. I stedet kan man blive opmærksom på ømme tænder, muskler og kæbeled når man vågner. Det kan også være en påtale fra din partner, da bruxisme ofte lyder meget højt.

  Hvorfor skærer man tænder?
  Man skærer tænder i perioder hvor man eksempelvis er stresset på job eller studie. Det kan også være en dårlig vane, som man ofte oplever hos børn.

  Hvad er symptomerne?

  Musklerne
  Der kan være mange symptomer på, at man skærer tænder. Men ofte mærker man ømhed i kæbemusklerne og hovedpine på grund af spændinger og myoser. Disse spændinger forekommer ofte i tindingerne og tyggemuskulaturen. Med de kan også sætte sig som spændinger i nakke- og halsmuskler.

  Kæbeled
  Du kan opleve skurren og knækkelyde fra dit kæbeled. Derudover kan du også opleve deciderede smerter i kæbeleddet, som ofte forveksles med ørepine. I særlige tilfælde kan nogle have en nedsat gabeevne.

  Tænderne
  Hvis du skærer tænder, er der også stor sandsynlighed for, at dine tænder er ømme og temperaturfølsomme. I svære tilfælde vil man endda kunne få revner i tænderne, som betyder, at man ikke kan tygge i det pågældende område. At skære tænder slider desuden uhensigtsmæssigt på tænderne. Har du spørgsmål omkring vores bideskinner, eller har du en mistanke om at du skærer tænder, så kontakt os på 98 12 70 12 eller benyt vores kontaktformular til højre.