Luk

  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Misfarvede tænder kan give behov for tandblegning

  Misfarvninger er svære at undgå. Blandt de store syndere er rødvin, kaffe, the og cigaretter. Men tænderne ændrer også farve, som en naturlig del af dét at blive ældre. Mange oplever et lavere selvværd på grund af deres tænder, og her kan en tandblegning være vejen til højere velvære.

  Tandblegning giver dig hvide tænder

  Der er en grund til, at vi kalder det professionel tandblegning, for hos os får du ikke bare udleveret et tandblegningssæt. I stedet starter vi med at lave en grundig forundersøgelse, så vi sikrer at det er forsvarligt at blege dine tænder. Vi informerer også om det forventede resultat og afstemmer med dine forventninger til behandlingen. Vi tilbyder både klinikblegning og hjemmeblegning. Fordele og ulemper drøftes ved forundersøgelsen, så du træffer det rigtige valg.

  Alle tandblegninger starter med en afpudsning af dine tænder. Og der tages start- og slutfoto.

  For at minimere enhver risiko for bivirkninger, anvender vi kun godkendte og afprøvede blegemidler. På klinikken anvender vi Zoom tandblegning, der lysner misfarvede tænder ved hjælp af hydrogen peroxid gel og en speciel designet blegelampe.

  Selve proceduren ved klinikblegning: Der isættes en holder, der gør det muligt for dig at holde munden åben, samtidig med at du slapper af. Læber og kinder dækkes med gaze. Herefter dækkes tandkød med en gummimasse, der beskytter mod blege-gelen, der påføres tænderne. Gelen sidder på tænderne 4×15 minutter. Under behandlingen anbefaler vi musik/lydbøger. Af hensyn til det skarpe lys får du et par briller på, der beskytter dine øjne og giver dig mulighed for at slappe af under behandlingen.

  Tænderne kan synes meget lyse lige efter blegningen, men efter 1-2 uger vil tændernes farve være stabile og naturligt lyse.

  De første timer efter blegningen kan dine tænder være modtagelige overfor farvestoffer, hvorfor det anbefales at spise “lyst”. Du bør derfor holde igen med kaffe, the, rødvin og andre fødeemner med kraftige farvestoffer den første tid efter blegning. Med en effektiv tandblegning, vil en ny tandblegning for de flestes vedkommende først blive aktuel efter 2 år. Der fremstilles individuelle skinner til opfølgende hjemmeblegning, hvis det ønskes. Skinner og kit til 6 dages supplerende hjemmeblegning udleveres efter endt behandling.

  Nogle oplever isninger i tænderne efter blegning, men med denne skånsomme form for blegning, er det en meget sjælden bivirkning.

  Bleg dine tænder i hjemmet

  Hjemmeblegning strækker sig typisk over 4 uger. Under forløbet skal blegemidlet sidde på dine tænder i 1 time om dagen. Blegemidlet ligges i en individuel fremstillet skinne, der sættes på dine tænder i over- og undermund. Du bør aldrig påbegynde tandblegning, uden at have konsulteret din tandlæge først.

  Prisen for en tandblegning

  Vores konkurrencedygtige priser betyder at vores klinikblegning koster fra 3.500 kr. Hjemmeblegning koster 2.500 kr. Prisen er inkl. forundersøgelsen og den professionelle tandblegning, som giver dine tænder det bedste resultat, der holder i flere år. Forløbet afsluttes med efterkontrol.

  Har du spørgsmål til vores tandblegning er du velkommen til at kontakte os på 98 12 70 12, eller via vores kontaktformular til højre.