Luk

Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

Tandblegning giver dig hvide tænder

Der er en grund til, at vi kalder det professionel tandblegning, for hos os får du ikke bare udleveret et tandblegningssæt. I stedet starter vi med at lave en grundig forundersøgelse, så vi sikrer at dine tænder kan holde til blegningen. Ved undersøgelsen handler det blandt andet om at undersøge for caries eller tandkødsbetændelse, da det kan have indvirkning på tandblegningen.

For at minimere enhver risiko for bivirkninger, anvender vi kun godkendte og afprøvede blegemidler. Derudover vil du også blive tilbudt løbende kontrol og afpudsning af dine tænder, så afblegningen bliver så pæn som mulig.

Umiddelbart efter afblegningen, kan dine tænder være modtagelige overfor farvestoffer. Du bør derfor holde igen med kaffe, the, rødvin og andre fødeemner med kraftige farvestoffer den første tid efter blegning. Med en grundig og effektiv tandblegning, vil en ny afblegning først blive aktuel efter 2-3 år.

Misfarvning af tænderne kan give behov for tandblegning

Misfarvninger er svære at undgå. Blandt de store syndere er rødvin, kaffe, te og cigaretter. Men tænderne ændrer også farve, som en naturlig del af dét at blive ældre. Mange oplever et lavere selvværd på grund af deres tænder, og her kan en tandblegning være vejen til højere velvære.

Bleg dine tænder i hjemmet

Forløbet med tandblegning tager ofte 10 dage. Under forløbet skal blegemidlet sidde på dine tænder i 1-1½ time om dagen. Du bør dog aldrig påbegynde afblegning, uden at have konsulteret din tandlæge eller tandplejer først.

Prisen for en tandblegning

Vores konkurrencedygtige priser betyder at vores tandafblegning koster kr. 2.200. Prisen er for forundersøgelsen og den professionelle afblegning, som giver dine tænder det bedste resultat, der holder i flere år. Forløbet afsluttes med efterkontrol.

Har du spørgsmål til vores tandafblegning er du velkommen til at kontakte os på 98 12 70 12, eller via vores kontaktformular til højre.