Luk

  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Misfarvede tænder kan give behov for tandblegning

  Misfarvninger er svære at undgå. Blandt de store syndere er rødvin, kaffe, the og cigaretter. Men tænderne ændrer også farve, som en naturlig del af dét at blive ældre. Mange oplever et lavere selvværd på grund af deres tænder, og her kan en tandblegning være vejen til højere velvære.

  Tandblegning giver dig hvide tænder

  Der er en grund til, at vi kalder det professionel tandblegning, for hos os får du ikke bare udleveret et tandblegningssæt. I stedet starter vi med at lave en grundig forundersøgelse, så vi sikrer at det er forsvarligt at blege dine tænder. Vi informerer også om det forventede resultat og afstemmer med dine forventninger til behandlingen. Vi tilbyder både klinikblegning og hjemmeblegning. Fordele og ulemper drøftes ved forundersøgelsen, så du træffer det rigtige valg.

  Alle tandblegninger starter med en afpudsning af dine tænder. Og der tages start- og slutfoto.

  For at minimere enhver risiko for bivirkninger, anvender vi kun godkendte og afprøvede blegemidler.

  De første timer efter blegningen kan dine tænder være modtagelige overfor farvestoffer, hvorfor det anbefales at spise “lyst”. Du bør derfor holde igen med kaffe, the, rødvin og andre fødeemner med kraftige farvestoffer den første tid efter blegning. Med en effektiv tandblegning, vil en ny tandblegning for de flestes vedkommende først blive aktuel efter 2 år. Der fremstilles individuelle skinner til hjemmeblegning og til opfølgende hjemmeblegning efter klinikblegning.

  Nogle oplever isninger i tænderne efter blegning, men med den skånsomme form for blegning der tilbydes hos os, er det en meget sjælden bivirkning.

  Prisen for en tandblegning

  Vores konkurrencedygtige priser betyder at vores klinikblegning koster 3.500 kr. Hjemmeblegning koster 2.800 kr. Forløbet afsluttes med efterkontrol.

  Har du spørgsmål til vores tandblegning er du velkommen til at kontakte os på 98 12 70 12, eller via vores kontaktformular til højre.