Luk


  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Misfarvede tænder kan give behov for tandblegning

  Misfarvninger er svære at undgå. Blandt de store syndere er rødvin, kaffe, the og cigaretter. Men tænderne ændrer også farve, som en naturlig del af dét at blive ældre. Mange oplever et lavere selvværd på grund af deres tænder, og her kan en tandblegning være vejen til højere velvære.

  Tandblegning giver dig naturligt hvide tænder

  Der er en grund til, at vi kalder det professionel tandblegning, for hos os får du ikke bare udleveret et tandblegningssæt. Vi starter altid med at lave en grundig forundersøgelse, så vi sikrer at det er forsvarligt at blege dine tænder. Vi informerer også om det forventede resultat og afstemmer med dine forventninger til behandlingen.

  Alle tandblegninger starter med grundig information om behandlingen, aftryk til blegeskinner og startfoto. Du skal have 48 timers betænkningstid, før selve behandlingen påbegyndes. Når du har besluttet dig, udleveres skinner og blege-kit. Forløbet tager normalt 1-2 uger.

  For at minimere enhver risiko for bivirkninger, anvender vi kun godkendte og afprøvede blegemidler.

  De første timer efter blegningen kan dine tænder være modtagelige overfor farvestoffer, hvorfor det anbefales at spise “lyst”. Du bør derfor holde igen med kaffe, the, rødvin og andre fødeemner med kraftige farvestoffer den første tid efter blegning. Med en effektiv tandblegning, vil en ny tandblegning for de flestes vedkommende først blive aktuel efter 2 år.

  Nogle oplever isninger i tænderne efter blegning, men med den skånsomme form for blegning der tilbydes hos os, er det en meget sjælden bivirkning.

  Prisen for en tandblegning

  Konsultation forud for blegning koster 273 kr. Denne kan også foregå i forbindelse med det normale eftersyn, hvor det er inkluderet i prisen. Hjemmeblegning inkl. individuelt fremstillede skinner og gél koster 2.800 kr. Forløbet afsluttes med efterkontrol og slutfoto, der er inkluderet i prisen.

  Har du spørgsmål til vores tandblegning er du velkommen til at kontakte os på 98 12 70 12, eller via vores kontaktformular til højre.