Luk

  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Brit Frydenlund

  Brit er fra 1975 og er uddannet tandplejer fra Århus Tandlægeskole i år 2000. Hun læste efterfølgende videre til tandlæge, og er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2005.

  Brit har været ansat på en større tandklinik i Aalborg centrum, men valgte efter 11 år at stoppe som ansat tandlæge, da muligheden for at starte egen praksis bød sig i Samsøgade.

  Brit ejer klinikken sammen med sin mand Michael. Klinikken er overtaget efter Tandlæge Jens Sleiborg, som valgte at gå på efterløn 1. maj 2017.

  Kim Thomsen

  Kim er fra 1971 og er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 1998. Kim har siden været ansat på Grønlands Torv her i Aalborg i næsten 20 år. Efter ejerskifte af klinikken, arbejdede Kim 3 år på anden klinik i Aalborg, hvorefter han blev ansat på Tandklinikken Samsøgade i februar 2021.

   

  Louise Birk

  Louise er fra 1980 og er uddannet tandplejer fra Århus Tandlægeskole i 2004. Hun har siden været ansat som tandplejer på to andre klinikker i Aalborg, indtil hun startede på Tandklinikken Samsøgade i april 2013.

  Lone Kjær Jensen

  Lone er fra 1962 og blev udlært klinikassistent i 1982 på Klinikken i Skipperen, Aalborg.  Hun fulgte med til Samsøgade, da tidligere ejer af Tandklinikken Samsøgade Jens Sleiborg, flyttede fra Skipperen til Samsøgade i 1991.​

  Betina Clausen

  Betina er fra 1984, hun er uddannet klinikassistent i 2007. Hun har været ansat på forskellige klinikker i det nordjyske b.la i Hjørring og Løkken. Betina har været ansat på Tandklinikken Samsøgade siden april 2019

  Julie Kirk Krogh

  Julie er tandklinikassistentelev.

  Emilie Holbæk Thomsen

  Emilie er tandklinikassistentelev.

  FÅ PLANLAGT EN TID HURTIGST MULIGT, VED BLOT AT KLIKKE HER