Luk

Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

Brit Frydenlund

Brit er fra 1975 og er uddannet tandplejer fra Århus Tandlægeskole i år 2000. Hun læste efterfølgende videre til tandlæge, og er uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole i 2005.

Brit har været ansat på en større tandklinik i Aalborg centrum, men valgte efter 11 år at stoppe som ansat tandlæge, da muligheden for at starte egen praksis bød sig i Samsøgade.

Brit ejer klinikken sammen med sin mand Michael. Klinikken er overtaget efter Tandlæge Jens Sleiborg, som valgte at gå på efterløn 1. maj 2017.

Eva Ring

Er fra 1992 og uddannet tandlæge fra Århus Tandlægeskole 2017. Har været ansat på klinikken siden marts 2018. Eva er også ansat som børnetandlæge hos Aalborg Kommunale Tandpleje, hvor hun b.la varetager behandlingen af angste børn. Eva er til dette formål kursus-uddannet indenfor hypnose. Hun har arbejdet frivilligt med Tandlæger Uden Grænser (TUG) i Rwanda.

Louise Birk

Louise er fra 1980 og er uddannet tandplejer fra Århus Tandlægeskole i 2004. Hun har siden været ansat som tandplejer på to andre klinikker i Aalborg, indtil hun startede på Tandklinikken Samsøgade i april 2013.

Lone Kjær Jensen

Lone er fra 1962 og blev udlært klinikassistent i 1982 på Klinikken i Skipperen, Aalborg.  Hun fulgte med til Samsøgade, da tidligere ejer af Tandklinikken Samsøgade Jens Sleiborg, flyttede fra Skipperen til Samsøgade i 1991.​

Ulla Ørnbøl

Ulla er fra 1955 og har arbejdet som Sygehjælper i flere år, inden hun valgte at uddanne sig til klinikassistent. Ulla har været ansat i Samsøgade siden 2000.

Sofie Bjørnager Kristensen

Er fra 1993. Sofie er elev på klinikken. Hun er startet på den 3½ årige klinikassistent-uddannelse i august i 2017. Hun er tidligere butiksuddannet.

FÅ PLANLAGT EN TID HURTIGST MULIGT, VED BLOT AT KLIKKE HER