Luk


  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Professionel rådgivning

  Vores tandklinik består af et team af imødekommende og erfarne mennesker, som altid har dig i fokus, og vi sørger naturligvis for altid at give dig den bedste professionelle rådgivning.

  Fælles for vores velfungerende serviceteam med tandlægen, tandplejeren og de to klinikassistenter er, at vi alle har stor ekspertise og mange års erfaring inden for faget, hvilket er din garanti for en behandling af den højeste kvalitet.

  • Vi kan tilbyde professionel rådgivning i alle henseender, og vi sørger altid for at tage udgangspunkt i dine behov
  • Vi giver os tid til at lytte
  • Vi sætter langsigtet forebyggelse og tandsubstans-bevarende behandlinger i højsædet
  • Vi mener at grundig information om de forskellige muligheder og priser er essentielt for at give dig tryghed og tillid til os
  • Vi sætter en ære i at gøre os umage. Din tandbehandling skal være en god oplevelse, idet et sundt og velfungerende tandsæt bidrager til væsentlig livskvalitet.

  Vores nøgleord er personlige relationer med fokus på kvalitet, grundig diagnostik, nærvær og omhu i en rolig atmosfære.

  Vi er ikke med i en kæde. Vi er vores egen – og vi er her for dig! Vi har ikke stordrifts-fordele, men vi kan stadig tilbyde dig behandling af høj faglig standard  til konkurrencedygtige priser. At være en billig tandlæge er ikke (nødvendigvis) ensbetydende med at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Vi sætter en ære i at levere et godt arbejde med materialer af højeste kvalitet. Vi holder priserne nede med sund fornuft.

  • Vi praktiserer gennemtænkte og forberedte arbejdsprocedurer
  • Vi forbruger med omtanke og med minimalt spild af hensyn til økonomi og miljø
  • Vi er ikke en kommerciel tandklinik, men ønsker at vore patienter får den gode oplevelse, der giver dem lyst til at anbefale os til andre.

  På klinikken vil du møde vores faste personale i et afslappet miljø. Det er vigtigt at klinikken er et rart sted at være for både patienter og personale. Det gode humør fylder meget i vores hverdag. Som tandlæge i Aalborg har vi udstillinger fra forskellige lokale kunstnere (Aalborg og omegn), der bruger stærke, glade farver i deres værker. Der er løbende udskiftning, så vi alle får noget nyt at kigge på. Det påvirker vores humør – også i en situation som mange helst ønsker overstået. Der er mange der ikke forbinder et tandlægebesøg med noget rart, men vi vil rigtig gerne give dig et godt besøg. I vores venteværelse skal du føle dig godt tilpas. Vi har derfor indrettet den mere som en lille stue end et klinisk og upersonligt venteværelse.

  Vi bestræber os altid på at holde tiden, men da vi arbejder med mennesker og akutte problemer, kan der kan opstå situationer der forhindrer dette. Hvis det sker, informerer dig selvfølgelig om ventetiden.

  Vi tilbyder alle slags behandlinger i tæt samarbejde med andre klinikker. Vi henviser til specialister indenfor områder som bl.a. implantater, større kirurgiske indgreb, tandregulering og fysioterapi. Ligeledes henviser vi til Kæbekirurgisk Afdeling på Aalborg Sygehus Syd.

  Vi holder os fagligt ajour ved høj kursusaktivitet og faglig sparring.

  Vi holder os opdateret med nyt udstyr og gennemtestede materialer.​

  Se vores tilsynsrapport efter besøg fra Styrelsen for Patientsikkerhed her: https://stps.dk/da/tilsyn/tilsynsrapporter/~/media/08B4C5B38E21485782F3DD9DF0F5B25C

  FÅ PLANLAGT EN TID HURTIGST MULIGT, VED BLOT AT KLIKKE HER