Luk


  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Tandsmykker

  Det er blevet en trend at udsmykke tænderne med flotte tandsmykker. Derfor påsætter vi selvfølgelig tandsmykker hos Tandklinikken Samsøgade i Aalborg. Du behøver ikke at være fast patient hos i forvejen eller efterfølgende.

  Behandlingen udføres på sunde tænder. Der må ikke være huller eller emaljeskader. Og der skal ikke være planlagt bøjlebehandling.

  Behandlingen er smertefri. Tanden overfladebehandles med en gel og tynd plast. Der skylles og pustes, men der skal ikke bores.

  Du er selv med til at vælge hvor smykket eller smykkerne skal sidde.

  Er tandsmykker skadelige

  Det er ikke skadeligt at få påsat et tandsmykke. Tandsmykket limes udenpå tanden, som vi kender det fra bøjle/”togskinner”. Smykket sættes fast med en plast-lim, der efterfølgende kan fjernes uden synlige spor på tanden.

  Når smykket er kommet på, kan du mærke det med læben og tungen de første par timer. Herefter er der ingen gener.

  Børn og unge under 18 skal have forældresamtykke til behandlingen. Vi anbefaler derfor at forældrene er med ved behandlingen, hvis man er under 18 år.

  Det er meget forskelligt hvor længe et tandsmykke holder. De fleste sidder i flere år, til det ønskes fjernet. Falder smykket af f.eks. ved bid på en hård kant, anbefaler vi at eventuelle plastrester fjernes efterfølgende.

  Prisen for tandsmykke

  Vi har valgt et sortiment af små klare sten, der er 1,9 mm i diameter. De glimter flot, når lyset rammer. Prisen for sten og påsætning er 649 kr.

  Ønsker du et andet smykke, end de sten vi har på lager, er du velkommen til at medbringe dit eget. Det kræver selvfølgelig at smykket er beregnet til tænder. Vi kan også bestille smykker hjem. Der findes mange forskellige slags. Bl.a. i guld, sølv, med farvede sten og i mange forskellige motiver. Prisen for de forskellige smykker varier. Vi oplyser prisen på det ønskede smykke forud for bestillingen. Påsætning af eget eller bestilt smykke er 499 kr.

  Ved fremvisning af gyldigt studiekort gives der 10% i studierabat.

  Har du spørgsmål til tandsmykker er du velkommen til at kontakte os på 98 12 70 12, eller via vores kontaktformular til højre.