Luk

Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

Kroner

Hvis der er knækket en meget stort stykke af din tand, kan en krone omslutte og stabilisere tanden. En krone kan også være nødvendig, hvis du har fået foretaget en rodbehandling, og tanden dermed er svækket. Hvis tanden er forsynet med en større sølv- eller plastfyldning kan en krone også blive aktuel.

En tandkrone er en keramisk kappe, som omslutter tanden. Det er vigtigt at kronen er både pæn og langtidsholdbar, og derfor benytter vi kun kroner fra et lokalt dansk laboratorium. Gennem et tæt samarbejde har vi mulighed for at ændre krones nuance og udformning, så den passer præcist med dine tænders nuancer.

Broer

Vi fremstiller broer, hvis du mangler en eller flere tænder. En bro tages ikke ud igen, men cementeres fast på dine egne naturlige tænder.

En speciallavet bro kan have stor æstetiske betydning, fordi den erstatter en eller flere manglende tænder. Mange oplever derfor også øget selvværd og bedre funktion, fordi den både ligner og føles som dine naturlige tænder.

Alt efter behov kan vi erstatte en enkelt tand eller hele tandsættet, så længe du har nok sunde tandrødder til at bære broen.

Pris på kroner og broer

Prisen på kroner og broer afhænger af, hvor mange tænder der skal erstattes.

Du kan læse mere om vores priser her.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 98 12 70 12 eller benytte kontaktformularen til højre.