Luk


  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Tandkroner af høj kvalitet

  Hvis der er knækket et meget stort stykke af din tand, kan en ny krone på tanden være den optimale løsning, idet den omslutter og stabiliserer tanden.

  En krone på en rodbehandlet tand kan også være nødvendig, hvis rodbehandlingen har svækket tanden. Det samme gælder hvis tanden er forsynet med en større sølv- eller plastfyldning.

  En tandkrone er en keramisk kappe, som omslutter tanden. Det er vigtigt, at tandkronens holdbarhed er lang og at den har et pænt udseende. For at opnå det benytter vi kun kroner fra et lokalt dansk laboratorium. Gennem et tæt samarbejde har vi mulighed for at ændre kronens nuance og udformning, så den passer præcist med dine tænders nuancer.

  Tandkronen kommer derfor til at blende fint ind med dine andre tænder.

  Tandbroer der føles som naturlige tænder

  Vi fremstiller broer, hvis du mangler én eller flere tænder. En bro på tanden tages ikke ud igen, men cementeres fast på dine egne naturlige tænder.

  En speciallavet bro kan have stor æstetisk betydning, fordi den erstatter en eller flere manglende tænder. Mange oplever øget selvværd og bedre funktion, fordi broen både ligner og føles som naturlige tænder.

  Alt efter behov kan vi erstatte en enkelt tand eller hele tandsættet, så længe du har nok sunde tandrødder til at bære broen.

  Pris på tandkroner og tandbroer

  Prisen på kroner og broer afhænger af, hvor mange tænder der skal erstattes.

  Du kan læse mere om vores priser her.

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på 98 12 70 12 eller benytte kontaktformularen til højre.

  Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores tandklinik!