Luk


  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Bedre søvn med en snorkeskinne

  Med en snorkeskinne til din mund, kan vi hjælpe dig, hvis du snorker.

  Skinnen fungerer ved at holde underkæben i en position, så ganesvælget strammes. Dermed bliver din snorken automatisk begrænset, fordi bløddelene omkring svælget ikke har samme mulighed for at vibrere og afgive lyde.

  En snorkeskinne giver dig helt automatisk en bedre søvn, både for dig og dine omgivelser! Metoden er enkel og virksom. Derfor tør vi love dig halvdelen af pengene tilbage, hvis du mod forventning ikke er tilfreds efter 8 uger​.

  Pris på snorkeskinne: 3990 kr. 

  Sådan får du din skinne

  For at lave en skinne der passer præcis til dine tænder, laver vi en scanning af din mund. Herefter sender vi det til laboratoriet, der fremstiller skinnen.

  Vi er mange der godt kunne bruge en snorkeskinne

  Cirka 40% af alle mænd og 30% af alle kvinder, snorker i større eller mindre grad. Snorken opstår på grund af afslapning af musklerne i halsen. Når disse muskler slapper af, kan de vibrere, hvilke afgiver den velkendte snorkelyd.

  Hos 30-50% er snorken også et tegn på søvnapnø, som kan føre til en alvorlig medicinsk tilstand. Lider du af søvnapnø vil der forekomme pause i din vejrtrækning, hvilket stresser dine lunger. Dette kan resultere i en delvis opvågning op til 50 gange i timen, og generelt en meget urolig søvn.

  Sveder man meget om natten, eller skal man på toilettet om natten, kan det være et tegn på søvnapnø.

  Resultatet er ofte morgenhovedpine, træthed og lavt energiniveau, hvilket kan gøre dig irritabel i dagtimerne. I alvorlige tilfælde kan søvnapnø føre til forhøjet blodtryk, forhøjet kolestorol og andre sygdomme, der kan lede til type 2 diabetes.

  Hvis du har mistanke om, at du lider af søvnapnø, bør du kontaktes os med det samme.

  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på 98 12 70 12 eller via vores kontaktformular til højre.