Luk


  Vi bestræber os på at ringe dig op samme dag.

  Tandlæger med speciale i tandlægeskræk

  Har du tandlægeskræk kan du trygt komme til os. Vi har et særligt fokus på dig med tandlægeangst, og derfor lægger vi vægt på at give dig en god oplevelse i trygge rammer, hvor du bliver taget hånd om af vores empatiske og forstående tandlægeteam.

  Vores mål er at vise dig, at et besøg hos en tandlæge ikke behøver at være en ubehagelig oplevelse og at angst for tandlæger kan overvindes. Ved blot et enkelt eller to besøg hos vores klinik i Aalborg, vil du opleve skrækken formindskes – selvfølgelig i takt med at dine tænder bliver sundere. Når du har haft succesoplevelser ved tandlægen, vil du kunne slippe af med tandlægeskrækken. 

  Hvad er tandlægeskræk?

  ‘Tandlægeskræk’ er den folkelige betegnelse for det at være nervøs, angst eller bange for at gå til tandlægen. Men faktisk er det jo ikke os du er bange for. Det er i højere grad behandlingen, instrumenterne eller frygten for dårlige nyheder, der gør at mange fravælger tandlægebesøget.

  Besøger du vores tandlægeklinik i Aalborg, vil du opleve et erfarent personale, der gør alt for at mindske din tandlægeskræk. Hver tredje dansker har tandlægeskræk, og derfor lægger vi stor vægt på at oplevelsen hos os bliver så behagelig som muligt. 

  Det handler om ærlighed og åbenhed, så hvis du føler ubehag skal du blot fortælle os det inden du lægger dig i stolen. På den måde tilpasser vi undersøgelsen helt efter dine behov. Vi er her for at kunne give gode råde og hjælp til tandlægeskrækken. 

  Tandlægeskræk – en ond cirkel

  Hvis skrækken eller angsten for et tandlægebesøg bliver for stor, betyder det for mange, at man helt undgår tandlægen. Det kan på længere sigt medføre store smerter og dårlige tænder. Sker dette, vil mange opleve at angsten blot bliver større, da man kan blive nervøs for hvad det nu koster, eller hvor ondt det vil gøre at reparere de skadede tænder. Den selvforstærkende effekt kan være rigtigt skadelig for både dig og dine tænder. 

  Vi tænker derfor altid: ”Bedre sent end aldrig.” Og vi synes, det er godt gået, når du endelig kommer af sted.

  Vi holder gerne i hånd. Det er ok at spørge.

   

  FÅ PLANLAGT EN TID HURTIGST MULIGT, VED BLOT AT KLIKKE HER